Stackars Albusen

Här kommer ett helt vovverelaterat inlägg:

Idag har vi vart hos vetrinären med Albus. Han har nämligen kissat inne en hel del, även hemma, vilket han inte brukar göra annars. Han springer även till dörren och visar att han vill gå ut. Så vi bokade tid till vetrinären, misstänkte urinvägsinfektion eller nåt. Vi kände iallafall att det var lika bra att kolla upp det. Hans allmäntillstånd är bra annars. Väl där kunde de konstatera att han hade kristaller och bakterier i urinen. Vi röntgade även honom, för säkerhets skull, så de inte var stenar eller något. Men det såg okej ut. Nu är iallafall hans prov skickat till labb, så vi får reda på vad det är för bakterier. Beroende på svaret så det kan hända att han får antibiotika senare. Så nu har han fått ett vetrinärfoder som tydligen ska göra så detta försvinner. Han ska äta det i 6-8 veckor och sedan får han lämna ett nytt test så vi ser att det försvunnit. Han fick även smärtstillande som han ska ha två gånger per dag, då vetrinären sa att han antagligen kan ha lite ont. Så, det var ju inte alls roligt detta med Albus, men samtidigt skönt att veta vad det var. Så nu hoppas jag att han blir frisk igen snart, min lille Albusen. ♥

Detta blev Novas första besök hos vetrinären. Men absolute inte de sista.. Vi brukar ju ha oturen att få gå dit med några av djuren med jämna mellanrum.. Hon sov mest, i sin vagn. Men vaknade till en liten stund och hann mysa lite med sin pappa, extra lyx mitt på dagen. ;) Anders kunde som tur var vara ledig från jobbet en stund, så vi kunde gå dit ihop.

Albus. ♥

Sedan måste jag ju bara säga att det är synd om Cooper med.... Han är ju så rädd för fyverkerier och smällare. Å så har de redan börjat skjuta massor utanför, inget skoj alls. Han riktigt kryper iväg och slinker sedan in under sängen, stackarn..

Cooper. ♥

Kommentarer
Postat av: Mia

Har inte känt nån julstress faktiskt, beslöt mig för att inte låta något ge mig stresskänningar vid jul förra året - julen ska ju vara en fridens högtid, lugn o harmoni med familjen! Julkänslor brukar jag få vänta in till julafton hos mina föräldrar, då är det som det ska vara med öppen spis, doften av jul i alla dess former :-D



Usch för smällare verkligen, värsta är väl att trots förbudet så smälls det ändå både före och efter högtiderna. Ännu mer spänning nu för dem som får tag på smällare i förtid. skönt om fler åkte fast som säljer dem så vi blir av med delar av smällandet i alla fall.



Bamsekramisar till hela familjen o nosgnugg till de fyrbenta extra såklart :-D

2011-12-22 @ 08:16:21
URL: http://fredthevov.blogg.se/
Postat av: Linnea!!!!!!!

Stackars Cooper och Albus.. Skönt att ni kommer till Hönö på lördag för här är det inga smällar ( än så länge..) . Puss! :)

2011-12-22 @ 11:28:10
Postat av: Linda-Mamma till Alfred

Naw stackars vovven,är han gammal?

Ja jösses alltså hel plötsligt så är han snart 1 år,helt ofattbart!!

2011-12-22 @ 13:16:58
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0