Vecka 40

Idag går vi in i vecka 40. Tänk, nu är vi inne i "sista" veckan. :) Sen om bebisen vill stanna i magen längre än så, de får vi se... Sammanfattningsvis så är iallafall bebisen helt klart nu och redo att möta världen.

Bebisen är lite över 50 cm lång och väger strax under 3,5 kg vid denna tiden. Men det varierar såklart massor beroende på vad det är för en liten bebis, men cirka iallafall.

Bebisen i vecka 40. (Bild lånad från http://se.babycenter.com)

Nu är alla bebisens saker fixade och klara. Kläderna tvättade, alla saker på sin plats, bara liten som fattas. :) BB-väskan är delvis packad med. Svårt att packa allt i förväg. Vissa saker vill man ju kunna använda ändå. Även saker till nessesären är grejer jag använder dagligen, så de får stå redo i skåpet istället. ;) Men bebisens grejjer och lite annat är iallafall packat.

Idag var vi på MVC. Förhoppningsvis sista gången innan bebisen kommer.... Men troligtvis får vi väl gå dit nästa vecka med.. Vi får se vad den lill* bestämmer sig för. Allt var bra iallafall. :) Bebisen var ju fixerad redan vid förra besöket för två veckor sedan, och så även idag. Magmåttet hade ökat lite med, så bebisen ligger bra i sin kurva. :)

Efter MVC åkte vi och handlade mat och även till Blå Stjärnan för att köpa fågelmat och extra goa tuggben till Cooper & Albus. Eftersom de inte får samma aktivering nu när jag inte orkar busa omkring med dem så kände jag att de var värda lite tuggisar. De gäller att klura på allt som är bra aktivering med. :) Dessutom träffade vi en mini-liten kändis på Blå stjärnan med, i butiken. Den lilla kattungen som vart fast under en ica-butik i Göteborg, som man kämpat med att få loss en tid. Nu var den nybadad och såg ut att må bra. Den var såååå liten, och såååå söt.

Väl hemma blev vovvarna som vanligt tokglada när vi kom, fast vi inte vart borta så länge. När de sedan insåg att de skulle få följa med husse och springa blev de ännu mer glada. Så de fick en lång löprunda och sen kraschade de i soffan hemma. Dock blev de genast pigga igen när de fick sina tuggisar.


Mmm...


Albus tyckte att tuggbenet var väldigt smaskigt.


Cooper var som vanligt skeptisk en stund. Men när Albus tuggis nästan var slut, DÅ började Cooper med sitt... Knasvovve där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0