Två veckor kvar

Idag har de vart fullt upp. Första dagen iväg på uppdrag för LO, ut och träffa unga sommarjobbare. Så nu är det bara två veckors jobb kvar, sedan väntar semester!! Ska bli såå skönt. De tror jag även att vovvarna tycker. Visst trivs de på dagis, men Cooper bara älskar att ha sovmorgon. Så han kommer bli extra lycklig när semestern startar. Albus finner sig i vilket som. :) Sedan blir de att vara hemma och vänta på att bebisen kommer, mys. <3


Min fina Cooper.


Söndag

Tänk vad helgen går fort när man är ledig. Midsommar afton var bra, visar lite bilder senare. Å igår hade jag och prinsen en mysdag. Dagen avslutades med bio, och en god latte i väntan på att filmen skulle starta. Idag har vi vart runt och shoppat lite, bland annat en säng till liten. Det blev en vit fin från Ikea. :) Nu är det hög tid för mig att sova. Det kommer bli full fart på jobbet imorgon. Ska på uppdrag från LO, facket på sommarjobbet. Så det blir spännande. Så Nattinatti allihopa!

Midsommar afton

Ville bara önska er alla en trevlig midsommar afton. Härligt att det blev lite sol idag med. Idag har vi ätit massor med jordgubbar, klart det bästa med sommaren, tycker iallafall jag. Ha en härlig kväll!

Välkommen till min nya blogg!

Då var det dax. Jag tänkte försöka ta upp bloggandet igen. Innan hade jag ju en hemsida med största fokus på hundarna, och även där en blogg. Dock var det mycket strul med den. Så den har inte vart igång på flera månader. Men jag har ett tag nu saknat bloggandet, så nu startar jag om med ny energi, så får vi se hur det funkar denna gången. :)

Denna bloggen kommer mer beskriva vår vardag allmänt. Å även väntan på vår liten som är beräknad i september. <3 Dock kommer prinsarna Cooper & Albus få fortsatt stort utrymme då de är en stor del av min vardag.

Cooper och Albus myser i soffan.

RSS 2.0