Liten shopping

Idag har jag, Nova och en av mina systrar vart och shoppat lite. Novis behövde nya pyjamasar bland annant. De andra måste ha krympt... Eller har min lilla bebis växt??... De blev även kikande efter julklappar. Hittade bara till Nova. ♥ Känner mig redan stressad för alla paket som ska hittas på och sedan inhandlas.. Synd egentligen, de tar bort de fina med julklapparna. Men jag ska försöka ta med mig Nova mitt på dagen då det inte är tokmycket folk, så ska vi nog klara detta i år med. :)

Jag köpte för första gången på länge något till mig själv, ett par svarta jeans. Blir mest grejer till lillskruttan annars. Jag köpte även en jättefin bok till Nova. En bok om och till henne där jag ska fylla i hennes utveckling mm. Så nu ska jag sätta mig och pyssla lite med den. :)




Lite dåliga bilder såhär på kvällskvisten. Men en liten titt på hur den ser ut.


En av Novas nya pyjamasar.

Framkalla

Oj vad dagen och även kvällen gick fort idag... Jag har suttit vid datorn en del. Går nämligen igenom MASSOR med gamla foton som jag ska framkalla. Var allt för längesedan jag gjorde det senast.. Mycket skoj att kika på. Hittade magbilder tillexempel, känns så längesedan fast det egentligen inte alls var längesedan Nova låg i magen..


Denna bilden är tagen ungefär en vecka innan Nova kom.


Dagens Nova med sin Nalle. Nallen har åkt ända från London med moster Linnea.

Måndag

Då var helgen förbi igen. Den går så himla snabbt! Vi har iallafall haft en jättemysig helg. Det blev så gott som färdigfixat här hemma. En av våra nya hyacinter trivdes så bra i värmen, så den har redan börjat blomma! Det gick väldigt fort...

Min rosa hyacint, planterad med grön mossa omkring, dekorerad med en bit kanel. Väldigt juligt tycker jag.

I Lördags var vi på Julmarknad på Hönö. Jättemysigt, om man bortser från att de blåste och regna som tusan... Mycket roligt att titta på och det fanns mycket skojiga saker att köpa. Jag och Nova fick varsin liten grej av mamma/mormor. Nova fick en virkad "Monsterskallra" och jag fick en virkad blomma som jag tänkte sätta på min stickade mössa. Visst är de fina?

Monsterskallran och blomman.

I torsdags efter babymassagen, var vi som jag skrev tidigare, på Jollyrooms butik/lager i Mölndal. Kanon att bo nära så man kan hämta i den lilla butiken de har där. Det blev bland annant den efterlängtade åkpåsen från Elodie Details, Cotton Candy. Har funderat länge på om de är värt att köpa den.. Känns som mycket pengar för en åkpåse, men har inte hittat någon bättre. Å ville gärna ha en med färg till vår svarta vagn. Men, tillslut så bestämde vi att en sådan blir det, och vi är såå nöjda. Den är verkligen jättefin och varm och gosig! 

Det blev även en trämobil med små kaniner på, jättesöt.


Här har ni den! Åkpåsen Cotton Candy.♥

Idag har jag, Nova och vovvarna vart på långpromis med Sara och Ebba. Härligt att komma ut en sväng. Hoppas ni haft en bra start på veckan. :)

Trötter

Nu är vi trötta hela familjen. Helgen har gått fort som vanligt. Igår var vi på julmarknad, jättemysigt, dock dåligt väder. Vi kom hem sent idag efter vart ute och farit. Å hjälp vilken storm!! Nu har jag och prinsen just haft glöggpremiär. Sååå gott! Nu är vi galet trötta, så det blir tidigt i säng. Återkommer med nya krafter imorgon. :)

Hoppas ni haft en härlig första advent!

Helg ♥

Kvällen har bestått av lite adventsfixande och bärande av mammig dotter. Nova vill helst vara nära hela tiden.. Allt tar en väldig tid att göra då.. Men, Nova kommer först, så är det. Därför har de inte heller blivit något fotande ikväll. Men de kommer! Så håll utkik senare i helgen. Hoppas ni haft en mysig fredagkväll! ♥

Eftermiddag

Mini uppdate såhär på eftermiddagen:

"Jag adventspysslar, Nova ligger i babysittern och sprattlar med armar och ben. Cooper hämtar en leksak och lägger framför fötterna på Nova, sötvovve. Dröjer ju lite tills hon kan busa tillbaka. Albus ligger i soffan och lyssnar på julmusiken. ♥"

Vi hörs igen ikväll vänner.

Nova åtta veckor

Idag har dagen gått i rasande fart... Jag och Nova har vart på mvc och på babymassage. Idag masserade vi även bröstkorg och armar. Nova tyckte det var mysigt som vanligt. Efter de åkte vi till Jollyroom's lager/butik för å hämta vår beställning. Himla smidigt sätt att hämta sina grejer på. :) Många fina grejer hämtade vi iallafall. Ska försöka få upp ett inlägg om det imån.

Hemma sedan så börjarde vi med julpysslet. Tänk vilken tid de tar med en lillskrutta som ska vara med nästan hela tiden. Tur att jag har en sån gullig sambo som fixar så bra. Vi fick städat en del och jag började fixa lite med blommor och så, men är långt ifrån klar. Det blir dagens utmaning imorgon, få klart så mycket som möjligt imorgon så vi kan njuta av det i helgen. :)


En av dagens skapelser, hyacinter är ju såå fina.

Idag blir vår lilla Nova åtta veckor gammal, oj vad tiden går...

Julblommor & Vovvebus

Idag blev det en sväng till Plantagen för att inhandla lite julblommor. Än så länge står de kvar i sina påsar, får se om jag pysslar med dem imorgon.

På vägen hem svängde vi även förbi Skår för att vara med på Onsdagsträffen en stund. Förr träffades vi alltid varje onsdag så vovvarna kunde busa ihop. Men vi har inte vart med så mycket på senaste. På sommaren är det dåligt med träffar och efter det var jag sjuk och hade foglossning. Å sedan kom vår lilla Nova. <3 Hur som helst var Cooper & Albus glada över att få busa runt en sväng. Bilderna nedan är från en gammal träff, förra sommaren.


Cooper är längst bort i bild och Albus närmst.


Busande vovvar.

Min Cooper & Tyra.

Nu börjar det!

Igår när pappan i familjen var och handlade mat kom han även hem med denna lilla "pepparkaksgubbedressen" till Novisen. Den är i pyjamastyp ungefär.. Mysig att ha på sig på Lucia morgonen.

Idag tänkte jag även så smått börja pyssla lite inför advent. Leta redan på alla grejer, testa så ljusstakar fungerar mm. Så vi hinner handla mer lampor innan helgen om de behövs. I vanliga fall gör jag ett röj på en ledig dag och så är allt städat och klart. I år och framåt kommer de bli annolunda. Nu gäller det vips att planera i tid och även räkna med att det man börjar fixa med inte alltid blir klart när man själv hade tänkt det.. ;)


Jag har redan ätit massor av pepparkakor i år, såå gott till kaffet! Så vad passar väl bättre än Nova i en liten pepparkakadress? :)

Nova 2 månader

Idag är vår lillskrutta hela två månader gammal. Galet vad tiden går fort! Det känns som om hon växer så det knakar... Jag gissar att tiden kommer säkert fortsätta att gå i samma takt... Därför tänkte jag försöka sammanfatta en del av hur Nova är varje månadsdag. Detta bland annat för att kunna minnas tillbaka hur utvecklingen vart de olika månaderna.

Nova tycker om: Närhet och mys, gärna sitta nära i famnen. Titta mot lampor/ljus. Sitta i babysittern och försöka fånga leksakerna. Åka runt i babybjörnen är en klar favorit. Nova skrattar när man sjunger för henne. Nova älskar även babymassagen vi går på, då sover hon även extra gott efteråt.

Nova tycker inte om:
 Att ligga kvar i korgen när hon är vaken. Hon vill helst ha uppmärksamhet.

Nova äter: Helammas än så länge.

Nova sover: Om nätterna sover Nova ganska bra, vaknar oftast 2-3 gånger och ammas, somnar sedan om. Sedan är hon pigg på förmiddagen och sover i bärselen/vagnen mitt på dagen. Efter det är de ofta den längsta "vakenperioden" då Nova gärna vill leka och vara aktiv. Sedan eventuellt en liten tupplur innan det är dax att somna för natten.

Nova kan:
 Följa efter en med blicken, söker aktivt kontakt. Försöker gripa föremål, ex leksak som finns nära. Griper gärna tag i mammas kläder om hon får möjlighet, eller ännu bättre griper tag i håret... Nova skrattar när man busar och sjunger för henne. Jollrar med olika ljud. Nova kan även lyfta upp huvudet själv när hon ligger på mage.

Novas klädstorlek:
 Nova har fortfarande en del plagg, framförallt body's, i stl 50 som passar. Men annars är det mesta i stl 56 nu.

Nova är: Kontaktsökande, mysig och oftast glad.


Puss på dig min lilla älsklig!


Dagen spenderades med Sarah & lilla Ebba. Vi var ute och promenerade i nästan tre timmar. Å så pausade vi för lite kaffe. Väl hemma så fortsatte min lilla prinsessa att sova i sin själsäng. Även Cooper & Albus var jättetrötta efter promenaden, så de sov alla tre. Perfekt för mig så jag hann fixa lite.


Vi vann!

Vi var med och tävlade om en "älskad" tavla hos http://hejtina.blogg.se och vi vann! TACK så mycket! Tänkte visa hur den ser ut, men bilden vill inte ladda upp. Men ni kan se hur den ser ut hos: http://bymandy.se/tavlor/barn/alskad/ Men på våran kommer det stå Nova 11-09-22 såklart!

Idag blir vår finaste lilla Nova 2 månader gammal! Tänk vad tiden går fort! De kommer ett inlägg om det senare idag.

BVC

Idag har jag och Novisen vart på bvc. Vi pratade om hur vi har det hemma med rutiner och liknande. Svaret på det blev att vi har det bra. Börjar få till lite rutiner nu, vilket gör det lättare att planera dagen mm. Nova är ju vaken en del mer nu och kan dessutom vara nöjd och tillfreds när hon är vaken. Vilket är väldigt roligt att se. Innan var det i princip bara sova, äta och byta blöja som gällde...
Sedan så vägde och mätte vi Nova med. Hon växer så det knakar vår lilla tjej. Idag vägde hon 5600 g och var 58.5 cm lång. Nu dröjer det innan vi ska dit igen. Nästa besök är om fyra veckor och då är det även dax för tre månaders vaccinet..... Jag längtar INTE tills det besöket....

Efter bvc åkte vi hem till Jennifer och hennes lilla Novalie. Där blev det bebisprat och kaffe, mys! Nova fick även paket, tack fina ni! <3



Jennifer hade snappat upp att jag gillar Elodie Details grejer. Så dessa fina fick Nova, mössa och tossor/skor. De på bilden är lite glansigare, de Novis fick var mer i sammet typ. De är även vind/vattentäta, kanon. Framförallt jättefina! Ska se om jag får till en bild när Nova har dessa på imorgon.

Söndag kväll

Så här blev resultatet:

Närmre bestämt 40 stycken lussekatter. Tyvärr upptäckte jag på tok för sent att vi inte hade några russin hemma... Men de blir ändring på det snart. Nu är der snart dax för glöggpremiär, och då måste det finnas russin. Hur som helst blev lussekatterna goda, även utan russin. :)


Under tiden som bulldegen jäste fick Nova träna lite. Hon är så duktig att hålla huvudet uppe när hon ligger på mage nu. Hon ser så söt ut här tycker jag, när hon skrattar. <3


Nova i sin heldress från Kappahl.

Som vanligt var vi ute en sväng med. Både vi och vovvarna behövde få lite luft, och dessutom sken ju solen med, härligt. Det blev lite ingredienser till baket och en sväng till Babyproffsen. Jag ville nämligen köpa ett par dreggels till, vi använder dem nästan varje dag. Det blev en helsvart, en vit och en rosa med tryck, alla från Pippi. Vi tyckte den rosa passade vår lilla Nova - a star is born. Sedan blev det även en ny napphållare. Vi använder nämligen den rosa vi har varje dag. Verkligen en toppengrej, helst när jag har Novis i Babybjörnen, då är det lätt att nappen flyger iväg. Därför ville jag gärna ha en i en annan färg, det är ju så roligt att matcha och variera... Å jag hade sedan tidigare fastnat för denna, en vit med spets på. Precis som den rosa är även denna från Elodie Details.

Kan ni gissa?

Kan ni gissa vad vi pysslar med här hemma?



Svaret kommer senare idag....

Lördag

Idag började vi dagen med sovmorgon, härligt när hela familjen är hemma. Bara ta de lugnt och äta frukost tillsammans lääänge. Sedan blev det lite "spa" för Novas del. Jag gjorde programmet vi fått med oss från babymassagen. Igår kväll ville Novisen inte alls sova, utan skulle helst gungas runt hela tiden. Men eftersom hon sov så gott efter vi vart på babymassagen sist så tänkte jag att det var värt ett försök. Så idag fick hon massage och sedan ett bad. Å bada, det gillar hon verkligen. :) Sedan blev det klänning på, när det är lördag och allt. På eftermiddagen var vi hos svärföräldrarna och åt middag. Å det fungerade med massagen idag med, Nova sov nämligen stor del av besöket...

Här har ni mig och mitt lilla hjärtegull. <3

Sömntuta

Vet ni vad? Nova sov hela natten! Med undantag från en liten matstund. Men efter hon ätit somnade hon genast om. Detta måste vara sömnrekord! Inatt fick jag sova över fyra timmar i sträck, de ni! Sedan på morgonen/förmiddagen har Nova vart piggelin. Så hon har fått hänga med i Baby Björnen när jag vikt tvätt. Först då är hon nöjd min lilla tjej. Vaken tiden innebär nu oftast att hon väldigt gärna vill vara med. Gärna få uppmärksamhet från sin mamma.. Då är bärselen bra. :)

Här ser ni oss nyss inkomna från dagspromisen. Ser ni nåt galet? De små tossorna börjar titta ut! Motvilligt erkänner jag att Novas mysiga overall stl 56 nu börjar bli lite liten... Man kan inte längre "vika om" över fötterna. Den passar än så länge, men det är numera en tidsfråga... Så det blir till att gå på jakt efter en ny. Frågan är ju då vilken storlek man ska satsa på? Detta eviga bekymmer...



Nu ska jag och lillskruttan snart kila över till Novas kompis Ebba, som är ca 2 veckor äldre än Nova. Alltid trevligt med lite bebisprat. Å ikväll kommer mina finaste Nina & Sofia hit. Å dessutom är det fredag, kan de bli bättre?

Ha en skön fredag allihopa! <3

Trött bebis

Idag blir min lilla Nova åtta veckor gammal. <3 Idag har vi vart på babymassage. Vi fick massera ben & mage idag. Nova var glad och vaken hela tiden och skrattade imellanåt. Idag var bebisarna lugnare, verkar som de vant sig lite från sist. De var inte några storgråtare idag som smittade av sig. Lite småpip här och där när någon liten blev hungrig. När vi kom in hemma sedan så fortsatte Nova att sova. Hon som annars brukar vakna till...


Nova i babyskyddet precis när vi kommit in. Nya tossor på fötterna, ser lite stora ut på bilden bara. De sitter jättebra på Novas små fötter.


Sovande prinsessan min. <3

När Nova vaknade igen fick hon mat och efter de myste hon med sin pappa när han kom hem. Efter det har hon sovit heeeeela kvällen! Så jag har fått fixat massor som jag aldrig hinner med annars. Typ diskat ur bestickslådor mm.. Nu blir de spännande att se om hon sover inatt bara... Hon borde ju vakna snart för magen bör kurra när som helst... Så håll tummarna nu att hon sover som vanligt inatt!

Bebisträning

Här tränas det för fullt! Nova har blivit jätteduktig på att hålla upp huvudet. Det märks verkligen att hon blivit stark i nacken. Så nu får hon ligga på mage en stund varje dag och träna.

Finaste Novisen.

-Men mamma, nu orkar jag inte mer!!
Leksaken ni ser brevid är en favvo. Nova kan ligga och titta på den läääänge. Den går att hänga upp med, superbra. Å sedan finns de både pip, prassel och olika material att känna på. Nova börjar sträcka sig efter den nu om den finns nära, rolig att pilla på. :)


Alltid lika skoj när vovvarna är med på kort. Jag tycker det är roligt att se storlekskillnaden. Kan tänka mig att när Nova blir större kommer vi säga: -Tänk när lillskruttan var mindre än hundarna. ;)

Albus och Nova.

Sedan kan ju fotoläget luras lite med. Här ser man att Nova snart är ikapp Albus. Albus väger ca 6kg, så han är fortfarande lite större än Nova, men inte så länge till gissar jag på... :)

Långpromis

Idag var jag, Novisen och Coop & Bus på långpromis i de finfina vädret. Vi mötte upp Jessica & Ninja hemma hos dem och gick en lång promenad. Längsta jag gått ensam med barnvagn och båda vovvarna samtidigt faktiskt. Lite klurigt, men gick ändå okej. Efter en timmes promenerande stannade vi för lite kaffe. Var verkligen en toppendag, höstig/vintrig men med mycket sol. Vi var ute i tre timmar, härligt! Nova sov dessutom hela tiden. :)

Nova sover gott i vagnen. Å Cooper & Albus är nöjda i solen. (Foto taget med mobilkamera.)

Helgen som gått

Då var det måndag och ny vecka igen. Slutet på förra veckan gick racerfort!! På torsdagen var jag och Nova på babymassage. Verkligen mysigt. Vi var totalt åtta mammor och åtta små bebisar. Nova var nog nästan yngst och den älsta bebisen nästan tre månader. Vi fick börja med massera benen på de små. Nova verkade gilla massagen, det var de inte alla som gjorde. Så det blir skoj att gå dit på torsdag igen.

Sedan mötte vi min lillasyster Linnea vid flyget, hon bor för tillfället i London. Det var sååå härligt att få träffa henne igen. Som vi längtat! Så större delen av helgen spenderades på Hönö, så vi kunde träffa Linnea så mycket som möjligt. <3


Äntligen fick Nova och min lillasyster Linnea träffas!!


Mina fina, Nova & Linnea.


Nova var kalasklädd, dagen till ära. Det var ju trots allt Fars dag. :) Nova började dagen med att bjuda sin pappa på frukost på sängen och så fick han paket.


De fina kläderna Nova har på sig har hon fått från sin Mormor & Morfar. Tack gulliga ni. <3 Kläderna är från Kappahl och klänningen från deras fina bebisserie "Newbie".


Jag gick och letade efter Cooper, kunde inte förstå vart han tagit vägen... Men han hade tydligern hittat ett nytt mys-ställe, Novas babyskydd. Trots att de stått framme en del har ingen av vovvarna lagt sig där innan. Bus-Cooper..


Albusen myser på en filt i köket.  Perfekt, då ser man mycket. :)

Här har ni dagens Nova med. Hon har en mysdress/heldress från H&M på sig. Hon gillar verkligen att sitta i sin babysitter och busa nu. Leksakerna är roliga att titta på. :)

Helg

Gokväll! För tillfället har jag fullt upp med att umgås med min lillasyster som är hemma över helgen. Därför blir det ovanligt dåligt bloggande tyvärr. Så jag återkommer med ett längre inlägg imorgon eller på måndag, inklusive bilder. :) Trevlig helg allihopa!

Full fart

Tre stora händelser idag:

1: Äntligen är Lillasyster Linnea hemma på besök. Hon bor för tillfället i London. Vi var och mötte henne vid flyget i förmiddags. Så nu ska vi ses massor i helgen. :)

2. Jag och Nova var på babymassage. Det var jättemysigt å Nova var nöjd. Vi längtar redan till nästa vecka!

3. Kappahl hade 30% rabatt idag på ett helt köp. Självklart blev det en hel del grejjer till lillskruttan... De har så himla fina bebiskläder. Kan visa på bild senare, funkar inte nu via mobilen.

Packa

Nu har jag pysslat lite hemma och så gott som packat väskan. Imorgon ska vi nämligen möta Lillasyster Linnea vid flygplatsen, äntligen! Sedan ska vi vara på Hönö ett par dagar, så vi får träffa Linnea så mycket som möjligt när hon är hemma över helgen. :)

Imorgon ska även jag och Nova på babymassage för första gången, ska bli jätteroligt!

Tisdag

Idag har vart en lugn dag, som startade med sovmorgon till klockan 10. Nova har vart vaken typ hela dagen idag, nytt rekord. Vet inte varför hon var så piggelin. På eftermiddagen åkte jag och Novisen hem till min vän Sofia, kvällsfika och promis blev det. Men oj vad kallt det var, riktig höst ute nu, brrr....

Lite kass bild, men här ser ni en inbakad Nova innan vovvepromisen.

BVC besök

Idag var det dax för ett besök på BVC. Alltid lika spännande att gå dit och se hur lillskruttan växer och utvecklas. Idag träffade vi även barnläkaren. Hon gjorde ungefär samma koll som de gjorde innan vi åkte hem från BB. Å Nova blev godkänd, min fina tjej. Hon hade även växt 2 cm sen sist. Så nu är hon 56.5 cm lång, å väger 5080 g. Jättebra tyckte barnläkaren. Efter de gick jag och Novisen en härlig långpromis med Sarah och hennes bebis. Det blev även kaffe ute, gott!


Sen mobilblogg

Som vanligt är jag lite dålig på att blogga på helgen. När alla är lediga så är det som om så mycket ska hinnas med. Idag har vi gått en härlig långpromis på Hönö vilket resulterade i nöjda vovvar å en bebis som sov gott i vagnen. Å efter det blev det kaffe hemma hos mina föräldrar, härlig söndag. Denna kommande vecka är de fullt upp, de startar med BVC besök imån. Ska bli väldigt spännande att se hur mycket lillskruttan har växt. Vi ska dessutom träffa doktorn igen som man gör när de små är sex veckor gamla. Så imån blir de uppdatering om hur det gick på BVC. Nu ska vi sova gott, godnatt vänner!

Spöket Nova

Idag hade Nova "Spöket Laban" tema. :) Innan bebisen kikade ut från magen hittade vi både mössa, dregglis och mjukisskor på rea. Annars är jag inte så förtjust i kläder med massor av gubbar på, beror lite på. Så här får ni dagens lilla spöke Nova.


Nova är superpigg och pratar massor. Hon har börjat att vara vaken längre på dagen nu, skoj. Mjukisskorna hon har på sig är väldigt mycket för stora dock, de gled av tossorna av sig själv.

Albusen vill såklart alltid vara med också. Så här har ni en dagens Albus med. :)

Nova sex veckor

Idag blir finaste Nova sex veckor gammal. <3

Dagens happening blev en härlig långpromis med vännerna från föräldragruppen och kaffe på en bänk vid Slätta damm. Vi har toppenbra promenadslingor precis här i krokarna, fem minuter bort och sedan är man där. Även jättebra ställe att springa med vovvarna på, hoppas kunna starta med löpningen snart igen. Sedan kom Ninafina på besök och då blev det mera kaffe och premiär för pepparkakor, Mmmm... Vilken härlig dag!


Cooper och Albus mitt på Slätta damm förr förra vintern. Tänk, ska vi få så mycket snö detta året med tro?

Lyfta på huvudet

För ungefär två veckor sedan började Nova lyfta på huvudet/hålla upp huvudet när hon låg på mitt bröst. Sedan har de blivit mer och mer. Idag höll hon sig uppe jättelänge och var tokglad, min duktiga tjej. Så vi la henne på mage på en filt. För sist när jag gjorde det för en vecka sedan så lyfte hon inte alls på huvudet utan blev mest frustrerad. Men idag så! Nu lyfte hon upp huvudet själv när hon låg på mage för första gången. Tänk vad spännande det kan vara att följa lillskruttans utveckling.


Lite dålig bild kanske, svårt att fota precis när hon håller uppe huvudet som mest. Men här ser ni att hon kan, min lillskutta. <3


Vovvebus

Idag hade Cooper & Albus tjejbesök. Ninja & matte Jessica var här och busade. Först gick vi en promis och sedan fick vovvarna busa inne. Å vi drack kaffe. <3 Dessutom fyllde Ninja 3 år idag, så Jessica hade bakat cupcakes till vovvarna. Å de var superfina. Å de var tydligen väldigt goda med, inte en smula lämnades kvar. När de gått så var Coop & Bus såååå trötta, så resten av eftermiddagen sov de gott. :) Kom dessutom på att Cooper blir faktiskt 4 ½ år exakt idag.


Albusen mumsar. <3


Cooper. <3


Här ser ni cupcaken i närbild, med födelsedagsvovvan Ninja i bakgrunden.


Ninja. <3


Cooper & Albus spanar efter Ninja när hon skuttar in i bilen. Strax efter bilden togs så sov de båda två. Sötvovvar.

Självklart får lillskruttan vara med på ett hörn. Här har hon sin dagliga gympa. ;) Även denna dag spenderades, efter vagnspromisen, i babybjörnen...

Min fina Nova. <3

RSS 2.0