Sommar

Tänk vad skönt det är med semester. Vi har vart i skärgården, badat, träffat vänner, vart på bio, eller bara myst mm. Det är de fina med semester, man kan göra lite vad man känner för. :)


Albus spanar efter husse, som letar efter ett bra fiskeställe.


Här är min utsikt. :)
Den utflykten var för övrigt tokig! Vi hade alla väder, både sol och hällregn, men vi härdade ut och sedan kikade solen fram igen som tur var.


En annan soldag var vi ute i bergen med familj/släkten och sola och badade. Vi såg även 32 st Canada gäss som simmade förbi. Syns lite dåligt på bilden, men de såg himla kul ut.


Cooper tyckte att det var himla varmt, så han höll sig mest under paraply´t som vi hade med som solskydd.

Vi hade även med vovvarnas flytvästar, så de fick lite träning. Albus har ju simmat inomhus nästan hela vintern, så han är ganska avslappnad. Det är även bra för hans ben att simma nu med, toppenbra med havet.

Albus simmar fint med husse.

Även Cooper fick simma idag, när det var så varmt. Han är känslig för saltvatten, så egentligen är det inte bra för honom att bada i det. Men de brukar gå rätt bra om man sköljer av honom ordentligt efteråt. Cooper har på senare tid börjat älska vatten. Han tycker det är väldigt kul att springa runt i vattenbrynet. Helst om man kastar en leksak. :) Dock fanns det inte möjlighet att plumsa runt själv, utan det var direkt i som gällde. Å det är Cooper mindre förtjust i... ;) Så de blev liiite simning, dock inte lika kontrollerat som Albus, utan mer plask och snabbsim mot land. ;)

Cooper och husse.


Här är båda killarna, nysimmade/badade. :)

Annars är det bra med mig och bebisen. Liten växer tokmycket och har gympa varje dag och har även börjat hicka! Ser lustigt ut när magen guppar av sig själv. ;)
Beroende på vädret nu så åker vi iväg och campar ett par dagar. Vi hoppas på mycket sooool.

SEMESTER

Äntligen är det semester! Underbart! :)

Vi inledde semestern med en härlig helg vid havet. Det blev även lite minishopping, fast inget till mig som vanligt.. Men liten fick ett par supermjuka fluffstrumpor. Jag och prinsen spelade även årets första kubb-match, och jag vann, som vanligt. ;D Härligt med sommar.

Förra veckans MVC besök gick bra, alla värden var som de skulle. Magen (bebisen) hade växt och vi lyssnade på hjärtljudet. Jag förstår inte hur BM hinner räkna... :) Har tänkt ni ska få se bild på magen, men är lite dålig på att fota.. Men här har ni en från slutet på vecka 28, dock inte en bra sådan. Men ska försöka ta mer bilder nu när liten växer så de knakar. Nu har vi ju gått in i vecka 30. :)

Magen v 28.
Bebismagen vecka 28.

Nu har även babyskyddet, som vi beställt, kommit. Även det från Maxi Cosi, superbra som funkar att ha till barnvagnen med, ifall man skulle vilja det..

Idag har vi vart på "självplock" och plockat jordgubbar. Dock var det preciiiis i sista stund, inte så mycket kvar. Men det räckte till att göra lite jordgubbssylt iallafall. Mmm... :) Vi plockade även gul och röd lök och rödbetor. Sedan köpte vi färsk majs, plommon och coctail-tomater i gårdsbutiken.


Jordgubbarna badar. :)


Såhär blev det! Fem burkar i varierande storlek.

Till kvällsmat blev det färsk nykokt majskolv, sååå gott! :)

Ledig idag :)

Idag är jag och vovvarna lediga. Tänkte passa på att ha lite sovmorgon, men de blev inte så mycket med det. Pippisarna kvittra och bebisen hade morgongymnastik. Så de var bara att gå upp. Cooper och Albus var glada över att vara lediga, så de vände på sig och somnade om. Albus är dock så nyfiken av sig så han kan inte ligga kvar och sova för länge, måste ju hålla koll på matte. :) Så det blev en förmiddagspromis i solen, härligt. 

Efter det planterade jag om lite på balkongen. Blomlådorna behövde bytas, penseerna tyckte att våren var slut nu. Å vi håller med! Så nu är det sommarblommor och fint. En av alla de fina sakerna med sommaren, man kan sitta på balkongen och mysa och titta på alla fina blommor, och dricka kaffe.

Nyplanterade sommarblommor. :)
Såhär blev det! :)


Cooper svalkar sig en stund inne.


Såhär tröttis är Albus idag! ;)


Det är jobbigt att vara ledig.. Tur att man kan vila. :)

Till eftermiddagen blir det besök på MVC, kan tänka mig att liten har växt en hel del sedan sist vi var där. Det känns allt när det busas omkring. :) Ha en härlig torsdag allasammans! <3

Tisdag

Tiden rusar iväg som vanligt... I helgen var det fullt upp. På fredagen åkte vi ut till Asperö och träffade finaste Nina & Mattias. Vi grillade och var ute på en fisketur, härligt.

På lördagen bar de av till Borås för årets DP-race. Väldigt skoj som vanligt, många busiga vovvar och trevliga mattar & hussar. Albusen kunde ju inte springa pga av sitt ben, så han fick vara med och hejja på. Cooper sprang toppenbra! Såå nöjd med hans insats. ;) Han är ju ganska liten och har inte så långa ben, så han har ju inte chans på någon toppplacering. Men bara det att släppa honom lös på en stooor plan med massa andra busar omkring och sedan springa 100 meter rakt till mig. Bara de är en utmaning om man heter Cooper. ;) Men duktig som han kan vara så sprang han som en piiiil rakt till mig, raka vägen och ingen omväg. Sedan fick han massor med beröm och korv när han kom fram. ;) Duktig vovve. <3 (Bild på detta kommer senare.)
Sammanlagt tror jag det var ca 60 st Dvärgpinschrar på plats. :)

På söndagen blev de lite shopping på dagen, Anders behövde nya skor. Sedan blev de middag hos vännerna som avslutades med kaffe på balkongen. Mmm..

Dessutom har jag kommit in i någon ny trött period, blir galet trött så fort jag gjort något. Liten verkar vilja att jag ska vila, så det är väl bara att lyda. ;) Idag var vi och handlade en sväng, mat till djuren och lite blommor. Av en händelse såg vi att Babyproffsen hade rea, så självklart var vi tvugna att stanna till där... De hade en hel del skojjiga saker på rea faktiskt. Vi köpte lite kläder till halva priset och ett bäddset till vagnen. Även kudde och ett täcke. Täcket kommer säket vara för varmt när liten kommer, men tids nog eller beroende på väder, så behövs det med. :)

Nu är det bara tvåååå jobbdagar kvar denna veckan. Sedan är det SEMESTER!! Längtar såååå.... :)


RSS 2.0