Sommar

Tänk vad skönt det är med semester. Vi har vart i skärgården, badat, träffat vänner, vart på bio, eller bara myst mm. Det är de fina med semester, man kan göra lite vad man känner för. :)


Albus spanar efter husse, som letar efter ett bra fiskeställe.


Här är min utsikt. :)
Den utflykten var för övrigt tokig! Vi hade alla väder, både sol och hällregn, men vi härdade ut och sedan kikade solen fram igen som tur var.


En annan soldag var vi ute i bergen med familj/släkten och sola och badade. Vi såg även 32 st Canada gäss som simmade förbi. Syns lite dåligt på bilden, men de såg himla kul ut.


Cooper tyckte att det var himla varmt, så han höll sig mest under paraply´t som vi hade med som solskydd.

Vi hade även med vovvarnas flytvästar, så de fick lite träning. Albus har ju simmat inomhus nästan hela vintern, så han är ganska avslappnad. Det är även bra för hans ben att simma nu med, toppenbra med havet.

Albus simmar fint med husse.

Även Cooper fick simma idag, när det var så varmt. Han är känslig för saltvatten, så egentligen är det inte bra för honom att bada i det. Men de brukar gå rätt bra om man sköljer av honom ordentligt efteråt. Cooper har på senare tid börjat älska vatten. Han tycker det är väldigt kul att springa runt i vattenbrynet. Helst om man kastar en leksak. :) Dock fanns det inte möjlighet att plumsa runt själv, utan det var direkt i som gällde. Å det är Cooper mindre förtjust i... ;) Så de blev liiite simning, dock inte lika kontrollerat som Albus, utan mer plask och snabbsim mot land. ;)

Cooper och husse.


Här är båda killarna, nysimmade/badade. :)

Annars är det bra med mig och bebisen. Liten växer tokmycket och har gympa varje dag och har även börjat hicka! Ser lustigt ut när magen guppar av sig själv. ;)
Beroende på vädret nu så åker vi iväg och campar ett par dagar. Vi hoppas på mycket sooool.

Kommentarer
Postat av: Lillis

Hej <3

Så skojigt att du kallar bebisen i magen för "Liten"! Det gjorde jag med , med Lucas&Melinda :o)

Härliga bilder! Vi längtar efter er här på Hönö igen!

Puss

2011-08-01 @ 23:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0