Helgen som gått

Då var det måndag och ny vecka igen. Slutet på förra veckan gick racerfort!! På torsdagen var jag och Nova på babymassage. Verkligen mysigt. Vi var totalt åtta mammor och åtta små bebisar. Nova var nog nästan yngst och den älsta bebisen nästan tre månader. Vi fick börja med massera benen på de små. Nova verkade gilla massagen, det var de inte alla som gjorde. Så det blir skoj att gå dit på torsdag igen.

Sedan mötte vi min lillasyster Linnea vid flyget, hon bor för tillfället i London. Det var sååå härligt att få träffa henne igen. Som vi längtat! Så större delen av helgen spenderades på Hönö, så vi kunde träffa Linnea så mycket som möjligt. <3


Äntligen fick Nova och min lillasyster Linnea träffas!!


Mina fina, Nova & Linnea.


Nova var kalasklädd, dagen till ära. Det var ju trots allt Fars dag. :) Nova började dagen med att bjuda sin pappa på frukost på sängen och så fick han paket.


De fina kläderna Nova har på sig har hon fått från sin Mormor & Morfar. Tack gulliga ni. <3 Kläderna är från Kappahl och klänningen från deras fina bebisserie "Newbie".


Jag gick och letade efter Cooper, kunde inte förstå vart han tagit vägen... Men han hade tydligern hittat ett nytt mys-ställe, Novas babyskydd. Trots att de stått framme en del har ingen av vovvarna lagt sig där innan. Bus-Cooper..


Albusen myser på en filt i köket.  Perfekt, då ser man mycket. :)

Här har ni dagens Nova med. Hon har en mysdress/heldress från H&M på sig. Hon gillar verkligen att sitta i sin babysitter och busa nu. Leksakerna är roliga att titta på. :)

Kommentarer
Postat av: Linnea

Gosigt!!!!!!!!!! Saknar er redan,men kommer snart hem igen sån tur är. Puss!

2011-11-14 @ 17:32:21
Postat av: B&L

=)

Postat av: Mia

Åhhh vilka mysiga bilder!! så söt hon är er prinsessa :-D Gullevovsen som hittar bra ställen alltid ♥

2011-11-15 @ 09:29:45
URL: http://fredthevov.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Åh vad fin Nova är!! :D Underbara bilder på henne och moster!

2011-11-15 @ 09:55:19
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Jessica ♥ Mamma till Alicia ♥

Så fint liten tjej :)

2011-11-15 @ 23:33:33
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0