Böcker


Tänkte visa vad jag och Nova läser för tillfället. Novas favvo är djurboken med ljud, hon tittar och väääldigt noga på boken och bilderna. Å smakar lite såklart med, man måste ju veta hur en bok som låter smakar. Nu börjar Nova uppskatta bocker lite mer. Hon sitter gärna och lyssnar och tittar när man läser för henne. Väldigt mysigt att kunna ha en liten läs stund ihop. Själv läser jag första delen av triologin Hungerspelen, riktigt spännanade. Vad läser ni själva?

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh visst är det mysigt med bokstund nu börjar min Alva också uppskatta böckerna mer och mer och pekar på bilderna, jätte roligt. Längtar till vi kan ha gemensamt bokmys med döttrarna i soffan om kvällarna. Men det dröjer nog nån månad eller två då lillan somnar lite före storasyster just nu. Och har nog inte heller riktigt ro att sitta så länge. Själv har jag varit en riktig bokmal förr men nu blir det inte så mycket läsning för min del tyvärr, ska försöka ta igen det sen under någon semester så jag får upp mitt boksug igen.



Hoppas allt är bra med er KRAM

2012-04-12 @ 19:59:58
URL: http://www.linaslycka.se/
Postat av: ENDENISE - a mama's story

SV: Vidriga människor! Förstår inte varför man ger sig på ett oskyldigt litet barn? Nej usch.. :( kram och tack för dina ord!

2012-04-12 @ 21:02:44
URL: http://endenise.se
Postat av: Tina - Minnas mamma

Vilken rolig bok! Var är den ifrån? Den skulle säkert Minna älska!

2012-04-12 @ 21:21:35
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja jag hoppas de växer, de var barnfrön så man tycker ju att de borde vara lite mer tåliga för ovana planteringshänder :P Så vi väntar med spänning både jag och nathalie :D



Hoppas ni får en toppen dag! kram

2012-04-13 @ 11:56:03
URL: http://www.linaslycka.se/
Postat av: Lina

Haha ja visst är det underbart när de slutar tugga bita och riva i sidorna och tittar, pekar och uppskattar böckerna på ett nytt sätt. Helt fantastiskt att se, var inte riktigt beredd på att Alva redan nu skulle börja tycka att de var roligt, Nathalie hade verkligen ingen ro att sitta och lyssna och titta när hon var ett. Medan Alva drar sig till böckerna, å andra sidan kan hon ju ha tagit lite efter då Nathalie numer är en riktig boktjej och vill mer än gärna att mamma ska läsa mååånga böcker innan läggdags.



Kramar!

2012-04-13 @ 12:06:42
URL: http://www.linaslycka.se/
Postat av: Mandy & River

Åh min River har också den där djur & ljud och han äääälskar den!!:)

2012-04-30 @ 23:37:55
URL: http://mandyyss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0