Årets första vecka

Jaa då var det måndag igen. Å med det, första veckan på de nya året. Vi startade veckan med en härlig långpromis, jag, Nova och vovvarna. Vi var ute i nästan två timmar så det blev en rejäl promenad. När vi kom in igen så fick jag bada Cooper & Albus, det är nämligen ganska lerigt och blött i våra motions-slingor nu. Nova fick sitta på sin favvoplats, i babysittern och leka en stund. Så kunde jag dricka kaffe i lugn och ro.

Sedan var det dax att röja lite här hemma. Eftersom vi vart borta en del under ledigheten så väntade såklart högar med tvätt... Otroligt vad mycket tvätt det kan bli av en liten bebis... Jag har även rensat er Novas garderob en del. Lite snyftigt varje gång... Inte alls skoj att lägga undan alla de små fina kläderna. Men så är det, även små bebisar växer och då behövs de större kläder. ;)


Bebiskläder...

Kommentarer
Postat av: Josefine - Mamma till Alva

åh eller hur ! det är fantastiskt goa pussar, hihi ;)tycker det är lika jobbigt varje gång att lägga bort kläder, det går så snabbt ?! herregud :) Vad har Nova för storlek nu ? kramar

2012-01-03 @ 10:26:46
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Linda-Mamma till Alfred

Åh lite vemodigt att rensa ur de smås garderober,håller med!

Yes mailadressen uppfattad & antar att du fick mailet med;)

Ses på lördag!

2012-01-03 @ 12:02:31
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: I - med två små troll

Usch, vad snabbt de växer ur kläder ja. Förutom för vår lilla som klarade storlek 74 fram till 1,5-årsålder ;) På två månader har hen nu gått från 74 till att ibland behöva 86 dock..

2012-01-04 @ 11:21:52
URL: http://casalinga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0